27/11/23

Skala har levert nytt og komplett hygienesluse til Axel Andersen.

Skala har levert nytt og komplett hygienesluse til Axel Andersen.

Skala har levert nytt og komplett hygienesluse til Axel Andersen.

Axel Andersen er en Drammens eldste bedrifter, etablert allerede i 1872, og daglig leder Aksel Andersen er 5. generasjon Andersen som driver familiebedriften. Fabrikken er på litt over 4.300 kvadratmeter, produserer nærmere 13.000 tonn kjøtt per år og har mellom 40 og50 ansatte som drifter de mange avdelingene på det store anlegget. De leverer kjøtt til hele Viken og har kunder over hele landet, fra nord til sør.

Skala Driftsutstyr er stolt leverandør av Clean Tech. De nye håndvaskerne fjerner 99,9% av virus og bakterier på kun 12 sekunder (imotsetning til 30 sekunder ved manuell vask). Ved å korte ned vasketiden, reduserer også vannforbruket med 75%.

Det er et spennende prosjekt som vi har jobbet lenge og nært med Axel Andersen, forteller Kai Bævre, som har vært prosjektleder i Skala. Mats Lie, assisterende daglig leder, er veldig fornøyd og glad over at prosjekt er avsluttet. I bakgrunnen er Clean Tech håndvaskere og Kohlhoff sålevasker.


Hvordan opplever de ansatte den nye hverdagen med ny hygienesluse?

Mats siterer: Vi har hatt utfordringer med at ansatte bruker for kort tid på håndvasken, men med det nye systemet er tilbakemeldingene fra de ansatte at håndvasken føles som massasje og de liker å bruke dem. Vi ser også at vi ikke har noen avvik lengre, med for kort tid i på håndvasken.

Hvorfor valgte du Skala?

Kvalitet og pris – og ikke minst god oppfølging, av Kai Bævre.

Skala Driftsutstyr har også levert sålevasker, fra Kohlhoff – og benk, støvelstativ, papirkurv og knaggrekke i rustfritt stål fra NTF-Aalborg.

Gjør som Axel Andersen – og spar tid i hygieneslusen med håndvask på 12 sekunder!

Kontakt Kai Bævre for mer informasjon:

E-post: kai.bævre@skala.no
Mobil: +47 906 51 399