15/1/24

Skala gratulerer Filetfabrikken med vellykket åpning!

Skala gratulerer Filetfabrikken med vellykket åpning!

Skala gratulerer Filetfabrikken med vellykket åpning!

Skala var tilstede da Filetfabrikken offisielt markerte sin åpning, 9 november 2023. Et moderne og operativt anlegg for bearbeiding av norsk laks på Hagan i Nittedal, utenfor Oslo. Som en del av Blue Resource Group, er Filetfabrikken en viktig aktør innen produksjon, bearbeiding og salg av sjømat på internasjonalt nivå. Filetfabrikken sitt hovedfokus er å bearbeide laks, men de tilbyr også et bredt spekter av produkter fra hvitfisk og skalldyr.

Skala er stolte av å være en av flere samarbeidspartnere som har bidratt til Filetfabrikkens suksess. Vi leverer blant annet kniver og trimmere. Automatiserte Trimmer er et redskap som optimaliserer trimmingen av filetene. Dette bidrar til å maksimere utbyttet av fisken og redusere økonomisk tap. Diverse målinger gjort av våre kunder, viser til en gevinst på 10 til 50 gram pr filet.

Dessuten er det enklere å oppnå penere kutt, jobben går raskere og man har bedre kontroll. Trimmerne kommer i flere størrelser og utforminger, som gjør at en kan løse flere arbeidsoppgaver. De er egnet for alle trim typer, fra A til E trim.

Viktigheten enten du bruker kniv eller trimmere, er at man har riktig teknikk. Skala tilbyr grundig opplæring i bruk, renhold og vedlikehold av trimmere og kniver.

Produksjonssjef Etleva Gjika forteller at Filetfabrikken er svært fornøyd med produktene og oppfølgingen de har fått fra Skala Driftsutstyr. Hun peker spesielt på økt utbytte ved bruk av trimmere kontra tradisjonelle trimmekniver.

Visste du at Skala driftsutstyr er totalleverandør av driftsutstyr og forbruksmateriell til utelukkende til næringsmiddelindustrien.
Skala er et norsk selskap, etablert i 1937 som leverer produkter av høykvalitet fra anerkjente leverandører.

Vi har til enhver tid fokus på at produktene tilfredsstiller gjeldene krav for næringsmiddelindustrien.
Vi levere blant annet:

  • Kniver og trimmere
  • Hygienesluse og garderobe innredning
  • Hygieneartikler
  • Kjemi
  • Engangs bekledning
  • Oljeklede
  • Sko og støvler
  • Hånd og overflatedesinfeksjon
Se www.skalanetshop.no for komplett sortiment.

Ta kontakt med en av våre selgere for produktinformasjon, kurs eller tilbud: